eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

A portugálok a döntőről álmodnak

Szombaton mindenképpen játszani akar az angolok elleni világbajnoki negyeddöntőben Cristiano Ronaldo, a portugálok fiatal labdarúgója, aki a legjobb nyolcba jutásért rendezett vasárnapi összecsapáson sérült meg.

"Remélem nem túl súlyos a dolog, de majd az orvosok döntenek. Nagyon jól kezdtem a mérkőzést, de két komoly rúgást kaptam. Negyedórát még megpróbáltam játszani, de egyre jobban fájt a combom" - mondta a Manchester United középpályása, akit Khalid Boulahrouz kíméletlen belépője után kellett hosszú percekig ápolni.
/>/>
/>/>"Ilyen a futball, már megszoktam. Nekem az a dolgom, hogy segítsem a csapattársaim, ahogyan csak tudom. Gratulálok a srácoknak, fantasztikus estét szereztek nekem" - folytatta Ronaldo.
/>/>

Henrique Jones, a portugál együttes orvosa úgy vélekedett, Ronaldónak nyolcvan százalékos esélye van arra, hogy szombaton pályára lépjen. "Naponta két kezelést kap, hogy a vérömleny felszívódjon" - fogalmazott Jones. "Ha minden jól alakul, akkor szerdán könnyített edzést végezhet, csütörtökön pedig már a többiekkel edzhet.

/>/>

Luis Figo, a portugál labdarúgó-válogatott csapatkapitánya már a fináléról álmodik: "Nagyon nehéz mérkőzés volt. Az első félidőben fantasztikusan játszottunk, a másodikban pedig rengeteget dolgoztunk és szenvedtünk a sikerért, de megmutattuk, milyen tartása van együttesünknek. Nagyszerű csapatunk van és a döntőről álmodunk" .
/>/>
/>/>Az Internazionale középpályása nem kívánt a játékvezetővel foglalkozni, csak annyit mondott, az ellene szabálytalankodó, őt könyökkel megütő Khalid Bouhlarouz kiállítása jogos volt.

Címlapról ajánljuk
Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Az extrém idei nyár után az esővíz megtartása és tárolása különösen fontossá vált. A Wavin Magyarország koncepciója szerint szemléletet kellene váltanunk, nem az a lényeg, hogy az esővizet minél gyorsabban elvezessük, hanem az, hogy amikor esik, akkor azt felfogjuk, tároljuk, és okosan, hosszabb idő alatt tudjuk felhasználni.

Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Az elektromos rollerek, gördeszkák, biciklik megjelenésével olyan sérülésekkel találkoznak a traumatológián, amelyekkel korábban soha – mondta az InfoRádióban Molitorisz Dániel. A traumatológus, gyermekortopéd szakorvos szerint a bukósisak viselése egyértelműen kötelező, de eséskor az egyéb védőfelszerelések is segíthetnek elkerülni a súlyos, olykor maradandó sérüléseket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:30
2024. szeptember 7. 15:38
×
×
×
×