eur:
396.97
usd:
359.37
bux:
0
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Ha kirúgják őket, akkor is nézik a meccseket

A szurkolók 62 százaléka számára a labdarúgó-világbajnokság fontosabb a családnál és a munkahelynél - derült ki a Hattrick nevű internetes oldal felméréséből.

Az angol futballrajongók 50 százaléka azt válaszolta, hogy a meccsek alatt semmilyen körülmények között nem hajlandó dolgozni, inkább elveszti az állását, de vb-mérkőzést nem akar kihagyni.

A szigetországi drukkerek 43 százaléka válaszolt úgy, hogy a világbajnokság alatt legszívesebben nem találkozna a családtagjaival.

A Hattrick arra is rákérdezett, zavarják-e a szurkolókat a hirdetések.

Az olasz válaszadók 40, a németek 32 százaléka szerint a közvetítések alatti rengeteg reklám miatt nem lehet felhőtlenül élvezni az összecsapásokat.

A kérdőívet 108 országból összesen 196 ezren töltötték ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Hatalmas szövetségesre leltek az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Hatalmas szövetségesre leltek az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Kurt Campbell, az Egyesült Államok külügyminiszter-helyettese kedden azt mondta, Kína „nagyon jelentős” segítséget nyújt Oroszországnak hadigépezete megerősítéséhez, utóbbi pedig cserébe átadja a tengeralattjárókra és rakétákra vonatkozó, szigorúan őrzött katonai technológiáját – írja a Politico. 24 órán belül négy ukrán települést is elfoglalt az orosz hadsereg, köztük egy kisebb méretű várost. 2022 óta nem volt példa arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi települést meghódítottak volna az orosz támadók Ukrajnában. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×