eur:
395.72
usd:
365.3
bux:
73997.48
2024. július 31. szerda Oszkár

Räikkönen Schumacher előtt az első szabadedzésen

A BMW-Sauber lengyel tesztpilótája, Robert Kubica volt a leggyorsabb az idénynyitó Forma-1-es Bahreini Nagydíj első szabadedzésén. A második a Williamsszel gyakorló osztrák Alexander Wurz lett.

A versenypilóták közül a finn Kimi Räikkönen érte el a legjobb időt, a McLaren klasszisa az összesítésben harmadik lett, míg a negyedik helyen a Ferrari hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher zárta a gyakorlást.

Räikkönen csapattársa, a kolumbiai Juan Pablo Montoya hetedik lett, a Honda és a Renault pilótái viszont egyetlen mért kört sem teljesítettek délelőtt Sakhirban.

A második szabadedzés magyar idő szerint 12 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Őrület, ami a lakossági hiteleknél folyik, már dagadnak a bankszámlák is

Őrület, ami a lakossági hiteleknél folyik, már dagadnak a bankszámlák is

A magyar gazdaság gyengélkedése ellenére egyértelmű növekedési pályára állt a bankszektor az idei első félévben: a lakossági és a vállalati hitelállomány egyaránt évi 6 százalékos, a betétállomány 10 százalék körüli növekedést mutatott. A köztes szinten megrekedő kamatlábak ellenére különösen kirobbanó formában van az új hitelezés a lakosság esetében: személyi kölcsönből még soha, lakáshitelből pedig csak 2022 első félévében vettünk fel többet az ideinél.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×