eur:
395.64
usd:
365.17
bux:
73972.47
2024. július 31. szerda Oszkár

A Fradi kitömte a Pápát

Bő hatvan percig jól tartotta magát a Pápa a vendég Ferencváros ellen, majd 20 perc alatt öt gólt kapott, így 5-1-re kikapott a labdarúgó NB I 18. fordulójában.

A Pápa a 28. percben szerezte meg a vezetést Simpson góljával. A légiós nem kapura akart rúgni, de lecsúszott a lábáról a labda.

A meglehetősen durván játszó futballisták ezután sokáig csak a sárga lapokat gyűjtögették, majd a 63. percben bindult a Fradi-henger. Laczkó Zsolt, Alexandar Bajevski, majd büntetőből Lipcsei Péter is eredményes volt.

A Pápa védője, Varga Dániel negyed órával a meccs vége előtt mehetett zuhanyozni, miután csúnyán felöklelte a brazil-magyar Leandrót.

A hajrához közeledve Jováczai Zsoltán egy percen belül két gólt lőtt volt csapattársának, Szűcs Lajosnak, aki három idei meccsén összesen 12 gólt kapott.

Az FTC Gellei Imre vezetőedző irányításával továbbra is veretlen, míg a pápai szurkolók többsége lassan kénytelen lesz megbarátkozni a gondolattal, hogy az együttes a következő szezont a másodosztályban tölti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Őrület, ami a lakossági hiteleknél folyik, már dagadnak a bankszámlák is

Őrület, ami a lakossági hiteleknél folyik, már dagadnak a bankszámlák is

A magyar gazdaság gyengélkedése ellenére egyértelmű növekedési pályára állt a bankszektor az idei első félévben: a lakossági és a vállalati hitelállomány egyaránt évi 6 százalékos, a betétállomány 10 százalék körüli növekedést mutatott. A köztes szinten megrekedő kamatlábak ellenére különösen kirobbanó formában van az új hitelezés a lakosság esetében: személyi kölcsönből még soha, lakáshitelből pedig csak 2022 első félévében vettünk fel többet az ideinél.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×