eur:
394.4
usd:
364.21
bux:
73408.72
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Ivott, majd ötödik lett lesiklásban

Nem fogta vissza magát az alpesi síző Bode Miller a torinói téli olimpián. Az amerikai klasszist éjfélkor még egy bárban látták, de még így is ötödik lett lesiklásban.

Nem tagadta meg önmagát a flegmaságáról, kicsapongásairól és túlontúl magabiztos nyilatkozatairól is ismert Bode Miller.

Az amerikai klasszis a torinói téli olimpia vasárnapi lesiklóversenyében - alig 11 századmásodperccel lemaradva a bronzérmestől - ötödikként ért célba, holott szombat este - az olimpiai falun kívül - egy helyi bárban múlatta az időt baráti társaságban.

Az italozást sem megvető 28 éves sportoló a bárpultnál is sűrűn megfordult. Miller - aki este a fogyasztásban jeleskedett - azzal is feltűnést keltett, hogy a verseny előtti utolsó szabadedzésen nagyképűen nem indult el.

Ahhoz képest persze, hogy éjfélkor még a bárban látták, az ötödik hely egyáltalán nem rossz teljesítmény. Kérdés viszont, hogy az ital inkább segített neki a pozíció megszerzésében, vagy sportszerűbb magatartással netán dobogóra került volna lesiklásban.

Címlapról ajánljuk
Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember
Palasics Kristóf

Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember

Lendületet adhat a magyar férfi kézilabda-válogatottnak Argentína magabiztos legyőzése, a játékosok már Norvégia ellen készülnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×