eur:
393.91
usd:
363.94
bux:
73471.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Szétszedték a Chelsea-t

Az élen álló Chelsea óriási meglepetésre 3-0-ra kikapott a Middlesbrough otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A londoni gárda eddig összesen kapott 13 gólt. A játéknap rangadóján az Arsenal a hosszabbításban mentett pontot a vendég Bolton ellen (1-1). A Fulham 6-1-re kiütötte Gera Zoltán csapatát, West Bromwich Albiont.

A kiesés ellen küzdő Middlesbrough óriási meglepetésre 3-0-ra legyőzte a listavezető Chelsea-t az angol labdarúgó-bajnokságban. Ebben az idényben ez volt a londoni sztárcsapat második veresége a Premier League-ben.

Rochemback már a második percben gólt lőtt a Chelsea-nek, majd közvetlenül a szünet előtt Downing növelte a hazaiak előnyét. Lampardék a második félidőben sem tudtak újítani, sőt, a játékrész közepén Yakubu is betalált Cech kapujába, és ezzel beállította a 3-0-ás végeredményt.

José Mourinho, a Chelsea portugál vezetőedzője a héten azt ígérte, hogy csapata soronkövetkező nyolc meccsét megnyeri és április 9-én újra bajnok lesz. A szakember irányításával ez a gárda legsúlyosabb veresége.

A tabella második helyén álló Manchester United 3-1-re győzött a Portsmouth pályáján. Van Nistelrooy szerzett vezetést a vendégeknek a 18. percben, majd a szünet előtt Cristiano Ronaldo duplázott. A hazai gárda csak a meccs évégéhez közeledve tudott szépíteni.

A Chelsea bukása után Sir Alex Ferguson vezetőedző csapatát már "csak" 12 pont választja el az éllovastól.

Négy nyeretlen bajnoki összecsapás után győzött ismét a harmadik helyen állü Liverpool: Rafael Benitez vezetőedző együttese Hyypiä góljával idegenben 1-0-ra verte az újonc Wigant.

Az Arsenal 1-1-döntetlent játszott a vendég Boltonnal. Arsene Wenger vezetőedző csapata az elmúlt években alig-alig vesztett pontot otthont, de most a megszerzett egynek is örülnie kellett, hiszen Gilberto Silva a hosszabbításban egyenlített.

A Fulham 6-1-re lemosta hat gólt lőtt a Gera Zoltánt továbbra is nélkülöző vendég West Bromwich-ot, amelynek most is nehéz lesz a bajnokság hajrája.

További eredmények:
Aston Villa-Newcastle 1-2
Everton-Blackburn 1-0
Wigan-Liverpool 0-1

Címlapról ajánljuk
Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz
Lénárt Ágota

Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz

Minden ember hibázik, ezt egy sportolónak is be kell tudnia kalkulálni a versenyzésébe, illetve törekednie kell arra, hogy valahogy kijavítsa, ellensúlyozza a botlását – mondta az InfoRádióban a sportpszichológus. Lénárt Ágota hozzátette: a leblokkolás sok esetben korábbi versenyeken elkövetett hibák utóhatása, a gátló körülményeket pedig minél előbb ki kell iktatni.

Egy tucat aranyérmet osztanak szét ma Párizsban

Ma kiderül, milyen formában van a férfi 200 méteres pillangóúszás címvédője, Milák Kristóf.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×