eur:
393.91
usd:
363.94
bux:
73471.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

A visszalépését fontolgatja az ötszörös világbajnok

Bizonytalanná vált Michelle Kwan szereplése a torinói téli olimpián. Az ötszörös világbajnok műkorcsolyázónő ágyéksérüléssel bajlódik.

A visszalépését fontolhatja az ötszörös világbajnok műkorcsolyázó Michelle Kwan a torinói téli olimpiától, miután szombati edzését idő előtt abbahagyta ágyéksérülése miatt.

A 25 éves amerikai klasszis azt mondta, hogy ha mentálisan nem lesz megfelelő állapotban, akkor nem indul. Kwan megjegyezte, hogy a megnyitó ünnepségen négy órán át fagyoskodott, és ez nem tett jót a szervezetének. Szombaton végig merevnek érezte magát, így még a tréninget is befejezte.

Kwan éremgyűjteményéből egyedül az olimpiai arany hiányzik, ugyanis Naganóban (1998) második, Salt Lake Cityben (2002) pedig harmadik lett. A kínai származású sportoló versenye február 21-én a rövidprogrammal kezdődne meg.

Címlapról ajánljuk
Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz
Lénárt Ágota

Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz

Minden ember hibázik, ezt egy sportolónak is be kell tudnia kalkulálni a versenyzésébe, illetve törekednie kell arra, hogy valahogy kijavítsa, ellensúlyozza a botlását – mondta az InfoRádióban a sportpszichológus. Lénárt Ágota hozzátette: a leblokkolás sok esetben korábbi versenyeken elkövetett hibák utóhatása, a gátló körülményeket pedig minél előbb ki kell iktatni.

Egy tucat aranyérmet osztanak szét ma Párizsban

Ma kiderül, milyen formában van a férfi 200 méteres pillangóúszás címvédője, Milák Kristóf.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×