eur:
394.44
usd:
364.57
bux:
73672.4
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

A Fradi Ankarában is hengerelt

Nyugodtan várhatja a női kézilabda EHF Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját a Ferencváros, mert 14 góllal nyert török riválisa otthonában. A Debrecen otthon szerzett jelentős előnyt a Lublin ellen.

Nagy lépést tett a nyolc közé kerülés felé a Ferencváros, mivel Anarában 14 góllal, 46-32-re nyert a vendéglátók szemben az EHF Kupa nyolcaddöntőjének odavágóján.

A (lassan minden meccsén legalább 40 gólt szerző) budapesti együttes a második perctől végig vezetett, magabiztosan tartotta kézben a mérkőzést. 45 perc után volt először tízgólos a különbség, amely a végére még tovább nőtt.

Németh András vezetőedző alakulatában a válogatott átlövő Tóth Tímea 12 gólig jutott. A párharc budapesti mérkőzését egy hét múlva rendezik.

A Debrecen hazai pályán nyolcgólos előnyt szerzett a visszavágóra a lengyel Lublin ellen. A háromezer néző előtt játszó magyar csapat már az első félidő végére megnyugtató előnyre tett szert (15-7), a nyolcgólos különbséget azonban a folytatásban csak időlegesen tudta növelni.

A védekezése továbbra is hatékony maradt, a támadások viszont már nem voltak olyan eredményesek, mint az első szakaszban, így nyolcgólos előnnyel (24-16) utazhatnak a jövő szombati, chelmi visszavágóra. A magyar csapatban a kilenc góllal záró Orbán Annamária volt a legeredményesebb.

Címlapról ajánljuk
Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz
Lénárt Ágota

Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz

Minden ember hibázik, ezt egy sportolónak is be kell tudnia kalkulálni a versenyzésébe, illetve törekednie kell arra, hogy valahogy kijavítsa, ellensúlyozza a botlását – mondta az InfoRádióban a sportpszichológus. Lénárt Ágota hozzátette: a leblokkolás sok esetben korábbi versenyeken elkövetett hibák utóhatása, a gátló körülményeket pedig minél előbb ki kell iktatni.

Egy tucat aranyérmet osztanak szét ma Párizsban

Ma kiderül, milyen formában van a férfi 200 méteres pillangóúszás címvédője, Milák Kristóf.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
Meglepetés érkezett a Raiffeisentől, az orosz leánybank még mindig nagyon hasít

Meglepetés érkezett a Raiffeisentől, az orosz leánybank még mindig nagyon hasít

Az elemzők által várt 523 millió eurónál jóval magasabb, 661 millió eurós nyereséget ért el a második negyedévben a Raiffeisen Bank International, ami 14%-kal felülmúlja az egy évvel korábbit. Az orosz leánybank ennek még mindig több mint a felét hozta, hiszen 379 millió eurót termelt, miközben a magyar leánybank 80 millió euróval zárta a negyedévet. A bankcsoport azt ígéri, hogy Oroszország és Fehéroroszország nélkül is eléri idén a 10%-os tőkearányos megtérülést.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×