eur:
393.91
usd:
363.94
bux:
73471.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Szűcs Lajos elhagyja a Fradit, a Pápánál folytatja

Távozik a Ferencváros labdarúgócsapatától Szűcs Lajos. A kapus erről péntek délután írásban tájékoztatta Tepszics Ignác sportigazgatót. A futballistát június 30-ig érvényes szerződés köti a fővárosi klubhoz, de a megállapodásban benne van, hogy idő előtt elhagyhatja az FTC-t. Szűcs Lajos a Pápánál folytatja pályafutását.

Elhagyja a Ferencváros labdarúgócsapatát Szűcs Lajos. A kapus az NB I-ben sereghajtó Pápánál folytatja pályafutását. Új szerződése két és fél évre szól.

Tepszics Ignácot, az FTC sportigazgatóját Szűcs Lajos pénteken délután írásban tájékoztatta távozási szándékáról. A sportvezető az InfoRádiónak azt mondta, hogy minden rendelkezésére álló eszközzel megpróbálta maradásra bírni a futballistát, de a Pápa ajánlata kedvezőbb volt. Hozzátette, hogy az ügy teljesen még nem zárult le.

Szűcs Lajos szerződésében van egy kitétel, amely szerint idő előtt elhagyhatja az FTC-t, de a döntés váratlanul érte Tepszics Ignácot. A sportigazgató azt mondta, hogy innentől elvileg a 20 éves Kemenes Szabolcs számít a Ferencváros első számú kapusának.

Az FTC-től december végén Rósa Dénes a Wolverhamptonhoz távozott, így csatlakozott az angol másodosztályú klub által szintén leigazolt Gyepes Gáborhoz, aki a nyártól kölcsönben szerepelt a gárdánál.

Címlapról ajánljuk
Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz
Lénárt Ágota

Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz

Minden ember hibázik, ezt egy sportolónak is be kell tudnia kalkulálni a versenyzésébe, illetve törekednie kell arra, hogy valahogy kijavítsa, ellensúlyozza a botlását – mondta az InfoRádióban a sportpszichológus. Lénárt Ágota hozzátette: a leblokkolás sok esetben korábbi versenyeken elkövetett hibák utóhatása, a gátló körülményeket pedig minél előbb ki kell iktatni.

Egy tucat aranyérmet osztanak szét ma Párizsban

Ma kiderül, milyen formában van a férfi 200 méteres pillangóúszás címvédője, Milák Kristóf.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×