eur:
393.91
usd:
363.94
bux:
73471.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

A Real-verők még várhatnak a riválisra

A szerdai Zaragoza-Real Madrid meccsel ellentétben a labdarúgó Spanyol Király Kupa másik elődöntője szoros eredményt hozott: az Espanyol 2-1-re győzött a vendég Deportivo La Coruna ellen. Ebben a párharcban a La Coruna-i visszavágó dönt, a Deportivónak az 1-0-ás siker is elég lenne a fináléba kerüléshez.

Jól kezdett a Deportivo La Coruna Barcelonában, az Espanyol ellen: a labdarúgó Spanyol Király Kupa elődöntőjének első meccsén már az öt percben megszerezte a vezetést Castro büntetőből lőtt góljával.

A házigazda ötven perccel később ugyancsak 11-esből egyenlített: Garcia volt az ítéletvégrehajtó. A Deportivo nem sokkal később Coloccini kiállítása miatt emberhátrányba került, és nem sikerült kihúznia döntetlennel. A La Coruna volt játékosa, Pandiani szerezte meg a győztes gólt az Espanyolnak (2-1).

A párharc a La Coruna-i visszavágón dől el, a továbbjutója minden bizonnyal a Real Madridot 6-1-re tönkreverő Zaragozával küzdhet meg a döntőben.

Címlapról ajánljuk
Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz
Lénárt Ágota

Az olimpia teljesen más, ha nem programozod át az agyad, pillanatok alatt nagyot bukhatsz

Minden ember hibázik, ezt egy sportolónak is be kell tudnia kalkulálni a versenyzésébe, illetve törekednie kell arra, hogy valahogy kijavítsa, ellensúlyozza a botlását – mondta az InfoRádióban a sportpszichológus. Lénárt Ágota hozzátette: a leblokkolás sok esetben korábbi versenyeken elkövetett hibák utóhatása, a gátló körülményeket pedig minél előbb ki kell iktatni.

Egy tucat aranyérmet osztanak szét ma Párizsban

Ma kiderül, milyen formában van a férfi 200 méteres pillangóúszás címvédője, Milák Kristóf.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×