eur:
393.24
usd:
363.44
bux:
73643.48
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Ideiglenesen Kisteleki irányítja az MLSZ-t

Kisteleki István ligaelnök lett a Magyar Labdarúgó Szövetséget ideiglenesen irányító bizottság elnöke az MLSZ rendkívüli közgyűlésén. A szövetségnek a február 24-i rendkívüli tisztújító közgyűlésen lehet új elnöksége.

Kisteleki István ligaelnök lett a Magyar Labdarúgó Szövetséget ideiglenesen irányító bizottság elnöke az MLSZ rendkívüli közgyűlésén. A háromfős testület amatőröket képviselő két tagja Helmeczy László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és Vörös Tamás, a Somogy megyei szövetség vezetője lett.

Az MLSZ-nek a február 24-i rendkívüli tisztújító közgyűlésen lehet új elnöksége, addig az ideiglenes bizottság irányítja a szövetséget. A Bozóky Imre vezette elnökség mandátuma január 4-én szűnt meg, miután két újabb elnökségi tag is lemondott, ezért a testület működésképtelenné vált.

Az új elnökre és az elnökségi tagokra a jelöléseket február 9-én 12 óráig lehet eljuttatni a szövetséghez.
Kisteleki István a következő egy hónap legfontosabb feladatainak a 2012-es Eb-pályázat előkészítését, a szövetség új székházba költözésének zavartalan lebonyolítását és a gazdasági helyzet felmérését nevezte. Az MLSZ székhelye február 1-től a Róbert Károly körút helyett a Kőérberki lakóparkban lesz.

Címlapról ajánljuk
Faragó Tamás: a férfi pólósokról most derül ki, hol is tartanak valójában

Faragó Tamás: a férfi pólósokról most derül ki, hol is tartanak valójában

Határozott véleménye van az olimpiai vízilabdatornák eddigi történéseiről és további esélyeiről a Nemzet Sportolójának. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó Faragó Tamás szerint a férfiak keddi, spanyolok elleni mérkőzése már megmutatja, hol állunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Mégis honnan lesz pénz Orbán Viktor új tervére?

Mégis honnan lesz pénz Orbán Viktor új tervére?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása.  A műsor első részében azt jártuk körbe, hogy milyen hatása lehet annak, ha a kormány valóban megduplázza a családi adókedvezmény összegét 2025-ben, ahogy arról Orbán Viktor Tusványoson beszélt. Vendégünk Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója és makroelemzője volt. A második részben arról volt szó, hogy bár a kormány segíteni akart sok családon - akik az első években vették fel a babaváró hitelt, de nem tudták időben teljesíteni a gyerekvállalási feltételeket - és könnyítésről döntött, ennek is lehetnek hátulütői. Erről Palkó Istvánt, a Portfolio vezető pénzügyi elemzőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×