eur:
392.62
usd:
352.06
bux:
73141.98
2024. augusztus 21. szerda Hajna, Sámuel
Budapest, 2019. december 20. Horváth Lajos Ottó (b) Prospero és Szász Júlia (j) Miranda szerepében William Shakespeare A vihar című komédiájának próbáján a Nemzeti Színház nagyszínpadán 2019. december 19-én. A színdarabot december 20-án mutatják be Andrzej Bubien rendezésében. Horváth Lajos Ottó
Nyitókép: Horváth Lajos Ottó

Új helyen lépnek színpadra a Nemzeti Színház balesetet szenvedett művészei

Kiderült, hol folytatja pályafutását Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia.

Mindketten azért mondtak fel a Nemzeti Színháznál, mert úgy értékelték, kritikán aluli módon álltak hozzájuk a Rómeó és Júlia című előadás során elszenvedett 2023. november 10-i balesetük után. Bár a nyár elején felmondtak, most visszatérnek a színpadra, nem is akárhol. A Centrál Színház tárt kapukkal várta a művészeket, akiknek szerződése egyelőre egy darabra szól, de az igazgató hosszú távú együttműködést remél. A színészek idén decemberben kezdik majd el próbálni David Auburn Proof – Egy bizonyítás körvonalai című drámáját, melynek premierje 2025. február 8-án várható.

Puskás Tamás igazgató azt mondta a hírről beszámoló Blikknek, hogy Szász Júliával máris szóba került, hogy esetleg egy másik darabban is részt vesz.

A két színész kártérítési ügye továbbra is tart, céljuk, hogy peren kívül egyezzenek meg a Nemzeti Színházzal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.22. csütörtök, 18:00
Prószéky Gábor
Széchenyi-díjas programtervező matematikus, a Nyelvtudományi Kutatóközpont főigazgatója
Zselanne elesett, Moszkva nem tárgyal többé Ukrajnával - Híreink az orosz-ukrán háborúról szerdán

Zselanne elesett, Moszkva nem tárgyal többé Ukrajnával - Híreink az orosz-ukrán háborúról szerdán

A háború eddigi egyik legintenzívebb dróntámadása érte Moszkvát, Oroszország fővárosát. A helyi vezetés 10 ellenséges drón lelövését jelentette. Ukrajna közben részlegesen elkezdte kiüríteni Szumi megye lakosságát, 45 ezer embert akarnak kihozni a térségből. Az orosz haderő megkezdte Toreck bekerítését és hamarosan elérhetik Pokrovszkot is - mindkét város Donyeck megyében található. A nap folyamán elfoglalta az orosz hadsereg az 1000 fős lakosságú Zselannét. Oroszország ma bejelentette: többé nem hajlandók tárgyalni Ukrajnával a háború lezárásáról. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború szerdai eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×