eur:
393.06
usd:
363.58
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a Múzeumok éjszakája részleteiről tartott sajtótájékoztatón a fővárosi Postamúzeumban 2019. június 12-én. Országszerte mintegy 400 intézmény várja a közönséget csaknem 2000 programmal június 22-én, a 17. Múzeumok éjszakáján, melynek fővárosa Szombathely lesz.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Fekete Pétert fontos megtiszteltetés érte Monte-Carlóban - újra

Monte-Carlóban az Európai Cirkusz Szövetség (ECA) újra elnökségi tagjává választotta Fekete Pétert, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatóját.

Január 19. és 28. között rendezik meg a 46. Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivált, és ilyenkor tartja éves közgyűlését az ECA is, amely egyhangú döntéssel újította meg Fekete Péter elnökségi tagságát - közölte a Fővárosi Nagycirkusz szombaton az MTI-vel.

A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ főigazgatóját néhány évvel ezelőtt a Cirkuszi Világszövetség a cirkuszművészet nemzetközi nagykövete címmel tüntette ki - emlékeztetnek a közleményben. Most, az ECA döntése értelmében, elnökségi tagságának megerősítésével biztosították a magyar cirkuszművészet elismertségét a nemzetközi közösségben - írták.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×