eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nagy Feró és a Beatrice együttes lép fel az Összetartozás koncerten, a Duna Médiaszolgáltató által szervezett VI. Duna Napon, az erdélyi Torockón 2019. június 1-jén.
Nyitókép: MTI/Biró István

Ketten is kiléptek a Beatricéből, az egyikük éppen Nagy Feró fia

Nagy Hunor Attila és Kékkői Zalán nélkül folytatja a legendás zenekar.

Kilép a Beatrice zenekarból Nagy Hunor Attila, Nagy Feró fia. A dobos a Facebookon jelentette be a hírt, ahol azt írta, saját döntéséből, tudatosan, barátsággal, tisztelettel távozik a zenekarból 13 év után.

„Az okokról szeretnék nektek beszélni mélyebben, amint megtalálom a megfelelő módot és csatornát, hogy ezt kellőképpen át tudjam adni” – írta még bejegyzésében Nagy Hunor Attila, aki nemcsak a zenekar dobosa volt, hanem ő kezelte a Beatrice közösségimédia-felületeit és producerként is tevékenykedik.

Ezzel egy időben a zenekar másik tagja, Kékkői Zalán gitáros is bejelentette, hogy öt év után elhagyja a Beatricét.

A két kilépő zenész üzenetéhez a Beatrice végül annyit fűzött hozzá saját oldalán, hogy a zenekar 2024-ben megújult formában folytatja a koncertezést.

Címlapról ajánljuk
Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.

Robert Fico méltatta Orbán Viktor moszkvai útját

A szlovák kormányfő azt mondta, ha egészséges lenne csatlakozott volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×