eur:
394.93
usd:
367.84
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Harry, Sussex hercege, a brit trónörökös, Károly walesi herceg másodszülött fia és felesége, Meghan, Sussex hercegnője a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó Invictus Games nemzetközi sportrendezvény egyik versenyén Hágában 2022. április 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Remko De Waal

Nem akármilyen filmmel kezd új karrierbe Harry és Meghan

Új vállalkozásukkal a hírek szerint az egyik legkelendőbb romantikus könyvet alakítják át nagy képernyős filmmé.

A hercegi pár 3 millió dolláros üzlet keretében egy fikciós filmet készítene, amely a Meet Me at the Lake című regény alapján készülne. A könyv májusban jelent meg, Carley Fortune író tollából (egyelőre csak angolul kapható).

A könyv a főszereplőt, Fernt követi nyomon, aki a harmincas évei elején járó boldogtalan emberként találja magát. Ahelyett, hogy álmai városában élne, otthon ragadt egy kisvárosban. Egy megszegett ígéret és egy tökéletes nap kísérti, amelyet soha nem lehet megismételni. Minden megváltozik, amikor Will megérkezik az életébe, és kilenc évvel később teljesíti ígéretét - írja a Blikk.

A kötet elsőre bájosnak tűnhet, ám szexjelenet és kábítószer-használat is van benne. Ettől függetlenül jelentős sikert ért el, csak az első héten 37 000 példányban kelt el.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 12:45
×
×
×
×