eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Újranyit a Budapest Jazz Club, de van még nehézség

A könnyed sanzonokat és feldolgozásokat megszólaltató Micheller Myrtill-Pintér Tibor duó koncertjével nyit újra július 18-án a Budapest Jazz Club, a fellépést jam session követi.

Az anyagi problémák miatt június végén bezárt jazzklub közleményében emlékeztetett, hogy a hely működtetése továbbra is kihívást jelent. Mint fogalmaztak, a klub és partnerei közötti megállapodásoknak köszönhetően nyithatnak ki újra.

Micheller Myrtill-Pintér Tibor duója után jam session lesz, melynek házigazdája Balázs Elemér dobos és fivére, Balázs József zongorista.

A szervezők nyárra sokszínű programmal készültek, a júliusban és augusztusban keddtől szombatig nyitva tartó klubban fellép többek közt Elsa Valle, a Budapest Bossanova, Claudia Castagno, Gereben Zita, Gyémánt Bálint, Oláh Krisztián.

A közlemény szerint ősztől tengerentúli világsztárok is érkeznek a színpadra, október 31-én a Benito Gonzalez Trio Jeff Tain Watts amerikai dzsesszdobossal lép fel, november 7-én a James Carter Organ Trio koncertje várja a közönséget, de a klub több meglepetést is ígér az évre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×