eur:
395.26
usd:
368.28
bux:
71527.12
2024. július 2. kedd Ottó
LAS VEGAS, NEVADA - APRIL 25: (L-R) Greta Gerwig, America Ferrera, Ryan Gosling and Margot Robbie speak onstage as they promote the upcoming film Barbie during the Warner Bros. Pictures Studio presentation during CinemaCon, the official convention of the National Association of Theatre Owners, at The Colosseum at Caesars Palace on April 25, 2023 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
Nyitókép: Ethan Miller/Getty Images

Jönnek az új Barbie babák

Új, a hamarosan mozikba kerülő Barbie film ihlette babákat dobott piacra a Mattel amerikai játékgyártó cég.

A Greta Gerwig által rendezett és Margot Robbie valamint Ryan Gosling főszereplésével készült mozifilmet július 21-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Az új Mattel-kollekció több mint fél tucat ikonikus Barbie és Ken figurát vonultat fel.

A játékgyártó cég ezen kívül több száz márkával együttműködve több, filmes tematikájú terméket fog bemutatni még ebben a hónapban.

„A film monumentális pillanat a márka életében és alig várjuk, hogy a rajongók a mozivásznon úgy lássák Barbie-t, ahogyan még korábban soha” – mondta el Lisa McKnight, a Mattel ügyvezető alelnöke.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Szigorodnak a logisztikai parkokra vonatkozó szabályok

Szigorodnak a logisztikai parkokra vonatkozó szabályok

Új fogalommal egészült ki a szabályozott parkok hálózatára vonatkozó szabályozás: 2025. január 1-től egyes vállalkozások kizárólag akkor végezhetnek az adott telephelyen logisztikai tevékenységet, ha a „Logisztikai Park” címet megszerezték. Mivel ennek elnyeréséhez számos adminisztratív feladatot szükséges elvégezni, a határidő rövidségére tekintettel érdemes minél korábban benyújtani az érdekelteknek a cím elnyerésére irányuló pályázatot. A témában Szűcs Anikó Edit és Takó Zsófia, a DLA Piper Hungary ingatlanjogi csoportjának szakértői készítettek összefoglalót.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 12:45
×
×
×
×