eur:
393.11
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Keys and lock the door on the background of solar garden
Nyitókép: WDnet Agency

Bárki viheti Rubik Ernő mesés budai villáját – ha van fölös kétmilliárdja

Óriási telek, wellnessrészleg, belső medence, bor- és moziszoba is található a budai villában.

Rubik Ernő egykori budai luxusvillája 5 ezer négyzetméter, vagyis ez ma az eladó budai ingatlanok közül a legnagyobb telekkel rendelkező családi ház – idézi az eladáshoz készült Tik-Tok-videót az akibic.hu.

A ház teljes alapterülete 800 négyzetméter, aminek a középső szintjén négy hálószoba kapott helyet, és mindegyik saját fürdőszobával rendelkezik.

Az ingatlan legutóbbi tulajdonosa 2019-ben az alsó három szintet teljes körűen felújította, de a legfelső szintet meghagyta eredeti állapotban, ahogyan Rubik Ernő használta. Többek között itt található a híres toronyszoba is, csodálatos kilátással a János-hegyi kilátóra.

A telken fellelhető továbbá egy üvegház is, ami önálló lakhatásra is alkalmas épület, valamint egy háromállásos garázs, egy edzőterem, egy moziszoba, egy boros szoba és egy széfszoba ,

Az ingatlan hirdetése szerint a Pasaréten, az Apáthy-szikla mellett található villát maga Rubik Ernő, a világhírű Rubik-kocka feltalálója tervezte és építette 2000-ben, majd 19 évig élt itt. Az indulóár 4,9 millió euró, vagyis jelenleg körülbelül 1,8 milliárd forint.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×