eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Sydney, 2016. december 27.2013. június 23-án Sydneyben készült kép Carrie Fisher amerikai színésznőről. A Csillagok háborúja Leia hercegnőjeként ismertté vált színésznő 2016. december 27-én, 60 éves korában Los Angelesben elhunyt. Fisher 2016. december 23-án szívrohamot kapott egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton, a repülőgépen újraélesztették, majd kórházba vitték.(MTI/EPA/Tracey Nearmy)
Nyitókép: MTI/EPA/Tracey Nearmy

Carrie Fisher is csillagot kap

Jövőre több nagy sztár előtt is tisztelegnek.

Posztumusz csillagot kap jövőre Carrie Fisher, a Star Wars néhai sztárja a hollywoodi Hírességek sétányán. Ez alkalomból gratulált neki egykori filmbeli partnere, Mark Hamill egy Twitter-üzenetben.

"A csillaga innen az örökkévalóságig fog ragyogni" - írta Hamill, aki több közös fotót is posztolt a Star Wars-filmek születésének idejéből. A 2016 decemberében, 60 évesen elhunyt Fisher Leia hercegnőt, Luke Skywalker (Hamill) jedi lovag testvérét alakította a Csillagok háborújában.

A hollywoodi Hírességek sétánya csaknem 2700 csillaggal 1960 óta tiszteleg a szórakoztatóipar nagyjai előtt. Az üzemeltetők több mint három tucatnyi sztárt neveztek meg, aki 2022-ben kap csillagot a sétányon. Fisher mellett Salma Hayek, Francis Ford Coppola, Willem Dafoe, valamint a Grammy-díjas Ashanti és a kanadai énekesnő Avril Lavigne is szerepel a listán.

A 69 éves Hamill, aki 2018-ban már maga is csillagot kapott a sétányon, a többi sztárnak is gratulált a Twitteren.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×