eur:
394.84
usd:
367.72
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Fiatalok a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban 2019. július 3-án.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Itt a bejelentés: elmarad idén is a Volt Fesztivál és a Balaton Sound

A járványhelyzet bizonytalansága miatt nem rendezik meg idén a két nagy hazai fesztivált, az iparág többi résztvevője még kivár.

Találkozunk 2022-ben – címmel jelent meg közlemény a Volt Fesztivál, majd a Balaton Sound honlapján is. Mint a szervezők fogalmaznak, "a globális vírushelyzet okán továbbra is kiszámíthatatlan terepen mozog a fesztiválipar". Ezért, a biztonságot szem előtt tartva, hosszas egyeztetés után arra a döntésre jutottak, hogy az idei nyarat még elengedve, 2022-ben fog újult erővel visszatérni a két rendezvény.

A megvásárolt belépők és egyéb szolgáltatások automatikusan érvényesek lesznek a következő évben, ezért aki a jegye megtartása mellett dönt, annak nincs további teendője.

Lehetőség van azonban a belépő és a szolgáltatások értékének visszaigénylésére, amit később lehet felhasználni a Sziget Kft. bármelyik jövő évi fesztiváljára. A jegytulajdonos dönthet úgy is, hogy a belépő árának a visszatérítését kéri.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 12:45
×
×
×
×