eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Tokió, 2016. december 8.A Csillagok háborúja című filmekből ismert rohamosztagosnak öltözött férfi (k) rajongókkal a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet (Rogue One – A Star Wars Story) című film japán bemutatója alkalmából tartott eseményen Tokióban 2016. december 8-án. A Csillagok háborúja filmsorozat új részét december 16-tól vetítik a japán mozik. (MTI/EPA/Christopher Jue)
Nyitókép: MTI/EPA/Christopher Jue

A búcsúra készít fel az új Star Wars-film előzetese

A mozikba decemberben kerülő Star Wars: Skywalker kora című epizóddal véget ér az űreposz.

"A saga véget ér. A történet örökké él" - olvasható az üzenet a scifisorozat IX. epizódjának utolsó beharangozó videóján, amely a héten jelent meg. A traileren C-3PO is a búcsúra utal: "Egy utolsó pillantást vetek a barátaimra" - mondja.

A film december 19-től a magyar mozikban is látható.

A Star Wars: Skywalker kora a Star Wars: Az ébredő Erővel 2015-ben elkezdődött új trilógia befejező része. Az ébredő Erőt J. J. Abrams rendezte, a trilógia második részét, a Star Wars: Az utolsó jedik című epizódot Rian Johnson, a harmadik, befejező részt pedig ismét J. J. Abrams jegyezte rendezőként.

A Skywalker korának főszerepében Daisy Ridley tér vissza, a további szereposztásban látható Oscar Isaac, John Boyega, Mark Hamill, a már elhunyt Carrie Fisher és Adam Driver is.

A Walt Disney stúdió, amely a Star Wars jogait a Lucasfilmtől megvásárolta, májusban bejelentette, hogy 2022-ben, 2024-ben és 2026-ban a Star Wars-univerzum három új filmje jelenik majd meg. Szó volt egy új trilógiáról, amelyet Rian Johnson rendezne.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×