eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Manchester, 2018. június 6.Ronnie Wood, Mick Jagger, Charlie Watts és Keith Richards, a Rolling Stones brit rockzenekar tagjai (b-j) a No Filter című európai turnéjuknak a manchesteri Old Trafford stadionban adott koncertjén 2018. június 5-én. (MTI/EPA/Nigel Roddis)
Nyitókép: Nigel Roddis

Komoly műtét vár Mick Jaggerre

Szívbillentyűcsere miatt halasztotta el észak-amerikai turnéját Mick Jagger és zenekara, a Rolling Stones - értesült a Drudge Report amerikai hírportál.

Az értesülés szerint a legendás együttes 75 éves frontemberén még ezen a héten New Yorkban végrehajtják a műtétet, és Jagger várhatóan teljesen felépül. A Drudge Report szerint nyárra várható visszatérése a koncertszínpadra.

A Rolling Stones szombaton jelentette be honlapján a turné elhalasztását, és eddig nem lehetett tudni, mi baja van a zenésznek. Azt írták csupán, hogy

Mick Jaggernek azt tanácsolták: most ne turnézzon, mert "orvosi kezelésre van szüksége".

Az együttes áprilisban, májusban és júniusban lépett volna fel számos egyesült államokbeli és kanadai városban.

Az énekes-frontember a Facebookon és a Twitteren is elnézést kért a kellemetlenségért. "Sajnálom a történtek miatt az amerikai és kanadai rajongókat" - fogalmazott Mick Jagger, hozzátéve: elkeseredett a turné elhalasztása miatt, de keményen dolgozik azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×