eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Ilyen még nem volt! Meglepő bejelentés az Oscar-gáláról

Idén nem lesz ceremóniamestere az Oscar-díjátadónak, ezt a gálát az Egyesült Államokban sugárzó ABC televízió jelentette be.

A csatorna elnöke újságírókkal közölte, hogy ehelyett a díjakat átadó hírességekre helyezik a hangsúlyt a gála levezénylésében. Karey Burke emellett "meglehetősen izgalmas nyitányt" ígért a február 24-i ceremónián.

A 91. Oscar-gála házigazdája Kevin Hart lett volna, a komikus azonban decemberben, miután homofób Twitter-bejegyzései kerültek elő, bejelentette, hogy mégsem tesz eleget a felkérésnek.

Az amerikai filmakadémia elismeréseit eddig egyetlen alkalommal, 1989-ben rendezték meg hivatalos házigazda nélkül.

Karey Burke közölte továbbá, ígéretet kapott a filmakadémiától arra, hogy a ceremónia nem lesz hosszabb három óránál. E tekintetben bölcsnek nevezte a show producereinek döntését arról, hogy idén nem lesz házigazda.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×