eur:
392.56
usd:
362.77
bux:
72132.3
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Cannes, 2018. május 20.Sting angol énekes-dalszerző (b) és Shaggy jamaicai énekes a 71. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál záróünnepségén 2018. május 19-én. (MTI/EPA/Clemens Bilan)
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Új és régi dalok is felcsendülnek az ingyenes Sting-Shaggy-koncerten

Sting és Shaggy szombati közös koncertjén a két zenész tavalyi közös lemezének számai mellett a régi slágerek is elhangzanak.

Mint az InfoStart is megírta: szombaton ingyenes Sting és Shaggy koncert lesz a Hősök terén. A két sztár a hatos lottó 30. születésnapja alkalmából lép fel. A hvg.hu szerint az eddigi közös koncertjeik alapján már a várható repertoár is körvonalazódik.

A lap emlékeztet: Sting tavaly készített közös lemezt Shaggyvel. A 44/876 című albumot szeptembertől turnéval népszerűsítik. A koncerteken előkerülnek a régi slágerek is, így egymás után hangzik majd el az Every Breath You Take, a Message in a Bottle, illetve Shaggytől az It Wasn’t Me vagy az Oh Caroline.

Stingék a budapesti koncert előtt több lengyelországi helyszínen lépnek fel, Gdanskban például az Englishman in New Yorkkal indítják a bulit és a Fragile-lal zárják a ráadást, de közben összemixelik valahogyan a Roxanne-t a Boombastickal.

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkozott, és kamerák előtt váltottak néhány mondatot. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×