eur:
392.57
usd:
362.58
bux:
72134.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Berlin, 2018. február 23.Ed Sheeran brit énekes-dalszerző a Songwriter című film bemutatója alkalmából tartott sajtótájékoztatón a 68. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. február 23-án. A Sheeran életéről szóló filmet unokatestvére, Murray Cummings rendezte. (MTI/EPA/Clemens Bilan)
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Budapesten koncertezik Ed Sheeran

Augusztus 7-én lép fel a popsztár a Szigeten.

A popvilág egyik legnagyobb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es Sziget fesztivál, amely augusztus 7-től 13-ig tart majd, első napjának a legnagyobb fellépője. Sheeran alig 10 éve lépett a zenei pályára, azóta bezsebelt több mint száz zenei díjat, köztük négy Grammyt, számait több milliárdszor nézték meg a legnagyobb videomegosztón. A Shape of you-t például majd' 4 milliárdszor, nem beszélve arról, hogy tavaly ő volt a világon a legtöbb eladást produkáló zenész. Tavaly a Brit Birodalom Rendje tagja is lett, ez utóbbi elismerést a zenei tevékenységéért és a jótékonyság terén végzett szolgálataiért érdemelte ki.

"Több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt. Az pedig megtisztelő, hogy Sheeran első magyarországi koncertjét a Szigeten adja, és rajtunk kívül is csak egy fesztiválon lép fel a stadionkoncertek mellett" – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Az első bérleteket október 1-jén délelőtt 10 órakor kezdik árusítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×