eur:
397.27
usd:
356.55
bux:
0
2024. október 1. kedd Malvin
A Magyar Nemzeti Cirkusz elefántjai a Cirkuszok éjszakája rendezvényen Balatonlellén 2017. július 15-én.
Nyitókép: Varga György

Öt elefánt a Balatonban

Idén is elefántfürdetéssel indul szombaton Balatonlellén a Cirkuszok éjszakája. Az országos sorozat keretében a Magyar Nemzeti Cirkusz, a Richter Flórián Cirkusz, a Fővárosi Nagycirkusz, az Exit Cirkusz és az Eötvös Cirkusz várja különleges programokkal a közönséget.

A Magyar Nemzeti Cirkusz öt afrikai elefántja, Mambo, Betty, Nanda, Tonga és Kimba július második szombatján ismét megmártózik a Balaton vizében.

Az elefántok menete a balatonlellei Cirkusz térről indul, ahonnan a 7-es főúton át egyenesen a Napfény strandra mennek. A fürdés után elfogyasztanak egy gyümölcstálat, ezt követően a hátukon viszik körbe a vállalkozó szelleműeket.

Ugyanezen a napon éjfélig kibővített programokkal és nemzetközi sztárfellépőkkel várja a közönséget a Magyar Nemzeti Cirkusz. A műsor előtt porondlátogatásra invitálják az érdeklődőket, utána pedig a kulisszák mögé is be lehet tekinteni. Az estét tűzijáték zárja Balatonlellén.

A Richter Flórián Cirkusz Zamárdiban a Full Adrenalin című előadás különleges fellépőkkel kibővített változatával készül, Siófokon, az Exit Cirkusznál pedig a társulat előadásokban használt kellékeit lehet kipróbálni, majd tánc- és parkour-bemutató, valamint tűzzsonglőr-show is lesz. A Kész cirkusz című előadás után ismert mesehősökkel találkozhatnak a gyerekek.

Budapesten, a Fővárosi Nagycirkusz a Cirkuszok éjszakája alkalmából egy extra műsorral készül azoknak a látogatóknak, akik az aznapi Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás című előadás bármelyikére jegyet váltottak. A másfélórás műsor utolsó előadása után a Baross Imre Artistaképző Intézet diákjai lépnek fel: Bóta Melinda és Kovács Dóra drótszámmal, Tóth Gabriella levegőszámmal, Jerabek Csenge és Faludy Szilvia pedig görkorcsolyaszámmal készül a késő esti produkcióra. Rajtuk kívül látható lesz Axt Elizabeth handstand- és tissue-száma, a Silver Power látványos erőemelő- és karikaszáma és a Dosov duó erőemelő száma is.

A műsor alatt élőben bejelentkezik a Recirquel Újcirkusz Társulat is az Egyesült Királyságbeli southwoldi Latitude Fesztiválról, amelyen Párizs Éjjel című előadásával lép fel a csoport.

Az Eötvös Cirkusz Révfülöpön white-show-val várja a közönséget, akiket arra kérnek, ha tehetik, az előadás résztvevőihez hasonlóan öltözzenek fehérbe. Az esti műsorkezdés előtt ki lehet itt is próbálni a cirkuszi kellékeket, a Tradíciók és generációk című műsor pedig vendégelőadókkal egészül ki.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×