eur:
394.97
usd:
367.46
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Két magyar filmet is nézhet a héten a moziban

Két magyar filmet is nézhet a héten a moziban

A Pappa pia keddre előrehozott premierje után maradt még egy humoros, magyar animációs filmbemutató: az Egy kupac kufli, és akadnak amerikai alkotások is, érkezik Terry George új, nagyszabású mozija, Az ígéret.

Két magyar filmet is nézhet a héten a moziban

A héten kerül a magyar mozikba az Oscar-díjas Terry George új rendezése, Az ígéret című nagyszabású történelmi film, ami olyan sztárokat vonultat fel, mint Christian Bale és Oscar Isaac, a női főszerepet pedig Charlotte Le Bon játssza. Az örmény népirtás szörnyűségeit feldolgozó, szerelmi háromszöggel tarkított film a kritikák szerint klisékkel dolgozik, leegyszerűsíti a karaktereket, így bár a téma fontos, még a máskor kiváló színészek sem tűnnek ki.

Érkezik egy amerikai vígjáték Will Ferrel főszereplésével, amiben a szülők úgy próbálják meg összeszedni a lányuk tandíját, hogy illegális zugkaszinót csinálnak a házukból. A kritikák sokszor logikátlan, de mulatságos alkotást ígérnek.

A héten mutatják be a magyar mozikban a sokaknak a Visszajárók sorozat rendezőjeként ismert filmes, Fabrice Gobert második játékfilmje, a K.O: amiben egy kimondottan ellenszenves, nárcisztikus cégvezető egy komoly sérülés után próbálja visszaszerezni addigra ellopott életét, cégét, feleségét.

Két magyar filmet is nézhet a héten a moziban

RAID – A törvény nevében címmel érkezik Dany Boon új vígjátéka, amiben egy nő kerül a legkiválóbb francia fegyveres egységhez, akiről persze hamar kiderül, hogy amellett, hogy harci képességei igen korlátozottak, a belügyminiszter lánya.

És egy új magyar animációs film, az Egy kupac kufli is a héten debütál. Dániel András történeteit, különös karaktereit Scherer Péter hangja kelti életre, a film különös humorát pedig a nagyobbak is szerethetik.

És van még egy amerikai folytatás: A mogyoró-meló 2., amiben a rágcsálóknak ezúttal egy gonosz polgármesterrel szemben kell megvédeniük magukat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×