eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Koncert közben levonult a színpadról a sztárénekes

Liam Gallagher, az Oasis volt énekes négy szám után félbeszakította koncertjét, és távozott a színpadról a Lollapalooza fesztivál nyitónapján, helyi idő szerint csütörtök este - tudósított a Chicago Tribune.

Gallaghernek a chicagói Grant Parkban rendezett eseményen egy órán át kellett volna zenélnie, ám húsz perc után minden magyarázat nélkül abbahagyta a műsort, és távozott.

A 44 éves brit énekes nem sokkal később, amikor a koncertjének eredetileg be kellett volna fejeződnie,

a Twitteren kért bocsánatot.

"Elnézést kérek azoktól, akik eljöttek a chicagói bulira, tegnap nehéz koncertem volt, tönkretette a hangomat" - írta a mikroblogon.

Az előző esti buli a Lollapalooza egyik hivatalos előestje volt a Park West nevű kis klubban, a város északi részén. Gallagher 13 számot adott elő, köztük régi Oasis-dalokat is, de a legtöbb októberben megjelenő új albumáról szólt.

A Lollapalooza fesztivál, ahol idén fellép többek között a brit Muse és az új-zélandi Lorde, vasárnapig tart. A népszerű zenei eseményt 1991-ben hívták életre, azóta - kis szünettel 1997 és 2003 között - évente megrendezik.

2010-ben utazó fesztiválként az Egyesült Államokon kívül is bemutatkozott, Európába 2014-ben érkezett, a berlini Tempelhof repülőtéren tartották. Idén július végén Párizsban is rendeztek Lollapaloozát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×