eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Elhunyt Roger Moore

Elhunyt Roger Moore

89 éves korában elhunyt Roger Moore, a világhírű színész haláláról a családja tájékoztatott.

Az angol színész legismertebb szerepei: James Bond, Simon Templar (Az Angyal), Lord Brett Sinclair (Minden Lében Két Kanál).

Sir Roger családja a Twitteren is megerősítette a halálhírt, és azt írta, "a rákkal vívott rövid, de bátor csata után" vesztette életét Moore. Gyermekei is közleményben köszöntek el világhírű apjuktól: "Köszönjük, hogy voltál, és hogy ilyen különleges voltál olyan sok embernek."

Debora, Geoffrey és Christian azt írta, az a szeretet, amely az utolsó napjaiban övezte az apjukat, le sem írható szavakkal. 

A színészt, aki Svájcban halt meg, végső akaratának megfelelően szűk családi körben temetik majd el Monacóban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×