eur:
393.07
usd:
363.26
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Most tényleg jön a Puskás-film!

Most tényleg jön a Puskás-film!

Andy Vajna producerként fog részt venni a projektben. Legalább a kétezres évek vége óta terveznek filmesek egy életrajzi filmet, a mostani előkészületek viszont szinte titokban zajlottak.

Az már egészen biztos, hogy a producere a filmügyi biztos, Andy Vajna lesz, forgatókönyvírója pedig Vajna korábbi alkotótársa, Joe Eszterhas, többek között a Szabadság, szerelem, az Elemi ösztön, és a Showgirls hollywoodi forgatókönyvírója - írta az Index.

„Producerként régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne a leghíresebb magyar labdarúgóról, Puskásról egy izgalmas, a közönségnek is érdekes filmet készíteni. Elkezdtük a munkát Joe Eszterhas-zal, aki már dolgozik a film forgatókönyvén. Joe-val remek csapat vagyunk, több filmet készítettünk már közösen, legutóbb a Szabadság, szerelem filmen dolgoztunk együtt” – nyilatkozta az Indexnek Andy Vajna.

Futballrajongás és országmarketing

A film magánfinanszírozásban fog készülni. Ez a magyarázatot ad arra is, hogy az egyébként transzparensen működő Magyar Nemzeti Filmalapnál semmi információt nem találni a filmről.

Orbán Viktor foci- és Puskás-rajongása mellett a másik filmszakmán kívüli érv és cél, amit Vajna készülő filmje szolgálna, az országmarketing. „Puskást a világon mindenhol ismerik, sok helyen még a mai napig Magyarországról Puskás neve jut először az emberek eszébe. Itt volt az ideje, hogy Puskás életéről film készüljön” – mondta Vajna.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×