eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Verekedhetnek a kiadók a Falusi-Presser lemezért

Falusi Mariannak készített a közelmúltban lemezt Presser Gábor. A Kossuth-díjas előadóművész, dalszerző az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, hamarosan kiadót keresnek az anyag megjelentetéséhez. A teljes beszélgetést ma este 18 órától hallgathatják meg az InfoRádió Aréna című műsorában.

A lemez ötlete Presser Gábortól származik, sokszor hallotta Falusi Mariannt énekelni, és bár jó barátságban vannak, nem dolgoztak még együtt.

„Sokszor hallottam a Falusit énekelni, mindig elájultam, hogy énekel ez a nő. Arra gondoltam, hogy összeállíthatna magának egy anyagot, ami csak arról szól, hogyan tud énekelni. Erre azt mondta, állítsa ezt össze a Pici bácsi. Én nem akartam, de van annyi anyag, amit tőlem énekelt, ha akar, csinálhatunk egy otthoni lemezt. A könyvespolc előtt ott egy zongora, két mikrofon. Én nem nagyon énekelek benne, de föl tudjuk venni és szobalemez legyen” - idézte fel Presser Gábor.

Hozzátette, elkezdtünk ezen dolgozni, a felvételeken olyanokat énekelt, hogy huszadszorra hallgatva is „hátast dob” tőle.

„Nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen gyönyörűen, drámai erővel és megőrülten tudjon énekelni” - hangsúlyozta Presser Gábor.

Az előadóművész elmondta, a lemez a napokban készült el.

„Most várjuk, hogy a sült galamb a szánkba repüljön, hatalmas verekedés lesz Budapest valamelyik fontos terén, a kiadók egymást verik, hogy megkaphassák a Falusi-Presser ének-zongora lemezt” - mondta Presser Gábor.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×