eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Később folytatódik csak a Lego kaland

Az eredeti tervekkel ellentétben csak 2019 februárjában érkezik a mozikba A Lego-kaland című nagysikerű mozi folytatása, mert a Warner Brothers stúdió kilenc hónappal elhalasztotta premierjét.

A stúdió nem indokolta a halasztást.

A Phil Lord és Chris Miller által írt és rendezett első rész hatalmas sikert aratott 2014-ben, világszerte több mint 468 millió dollár (130 milliárd forint) bevételt hozott.

A mozi a legjobb animációs filmnek járó BAFTA-díjat is elnyerte, és nem sokkal ezután bejelentették a folytatást, 2018 májusára tűzve ki a bemutató dátumát.

A filmstúdió 2015-ben hozta nyilvánosságra, hogy három újabb filmet tervez, mely a színes építőkockák vilában játszódik. Az első film, amely Batman kalandjait mutatja be, 2017 februárjától kerül a mozikba. A legónindzsákra épülő Ninjago 2017 szeptemberétől lesz látható, ezt követi 2019 februárjában A Lego-kaland hivatalos folytatása.

Miller és Lord korábban elmondták, hogy sokkal több női karaktert terveznek a második részbe.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×