eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Még nem maradt le: a hét legjobb zenei programjai

Lajkó Félix, a Balázs Elemér Group, a Zuboly és a Napra Zenekarok fellépése színesíti a heti koncertprogramot Budapesten. Rendhagyó módon most a hét első fele kínál bővebb koncertprogramot a fővárosban.

Hétfő este fél 8-kor a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben ad koncertet a Savaria Szimfonikus Zenekar. A Művészetek Palotája Fesztivál Színházában ugyanekkor kezd az Egri János Trió és Steve Grossman.

Ugyancsak fél 8-kor, a Zeneakadémia Nagytermében lép fel Boldóczky Gábor és a Budapesti Vonósok.

Kedden este fél 8-tól Lajkó Félix és vendégei adnak koncertet a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Közreműködik Brasnyó Antal, Dresch Mihály, Sára Ferenc és Zerkula János.

Szintén ebben az időben, a Nyitott Műhelyben kezdődik a Balázs Elemér Group koncertje.

Lassan hétvége

Csütörtökön este 9-től a Zuboly és a Napra zenekar koncertje kezdődik az A38 hajón.

A Bognár Szilvi, Herczku Ági, Szalóki Ági trió által fémjelzett Szájról szájra produkció február 15-én, pénteken ad rendhagyó koncertet a Művészetek Palotája Hangversenytermében. Az est különlegessége, hogy - Magyarországon először - fellép Finnország népszerű, népzenei és a Kalevala-hagyományokra építő együttese, a Suden Aika.

Pénteken is várja a közönséget a Művészetek Palotája: a Tomasz Stanko Quartet koncertje fél 8-kor kezdődik a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

Este 8-tól játszik a Columbus hajón a Lantos Zoltán Mirrorworld, míg a Fonó Budai Zeneházban ekkor kezdődik a Ki-látó zenei tehetségkutató verseny gálája.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×