eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Mozitörténeti film készül: "életünk legnehezebb tárgyalása volt"

Túlzás nélkül filmtörténeti alkotást forgatnak ezekben a napokban is, hiszen a Righteous Kill (Jogos gyilkosság) című alkotásban szinte végig együtt szerepel a filmvilág két legendás alakja, Al Pacino és Robert De Niro. Márpedig erre még sosem volt példa.

Mielőtt a mozirajongók felhördülnének, természetesen nem felejtettük el a Szemtől szemben című alkotást, melyben Al Pacino és Robert De Niro egy rövid jelenet erejéig közösen tűntek fel a filmvásznon.

A Righteous Kill (Jogos gyilkosság) című alkotásban azonban szinte végig együtt láthatóak, ami példátlan a filmtörténetben. Márpedig nem akárkikről van szó, hiszen a két színész összesen 115 filmet forgatott és három Oscar-díjat nyert.

Közös történetük a Keresztapa 2. részéig vezethető vissza, ám hiába szerepeltek együtt a stáblistán, közös jelenetük nem volt, mivel Robert De Niro a fiatal Vito Corleonét, míg Al Pacino fiát, Michaelt játszotta.

Az első közös jelenetre egészen 1995-ig kellett várni, amikor a Szemtől szemben című filmben végre együtt láthattak őket a rajongók - még ha csak egy rövid jelent erejéig is.

Most azonban sikerült összehozni az álompárt, ráadásul a film nagy részében közösen szerepelnek majd a filmvásznon, mint rendőrök.

"Gyakorlatilag a film teljes hosszában együtt lesznek majd láthatók, ami még soha nem fordult elő a mozitörténelemben. Minden idők egyik legnehezebb tárgyalássorozata volt, amíg összehoztuk ezt a két színészt" - mondta a film producere, Avi Lerner.

Címlapról ajánljuk
Már megint nyílik a vagyoni olló: lemaradnak a világ szegényei

Már megint nyílik a vagyoni olló: lemaradnak a világ szegényei

Az utóbbi tíz évben leállt a világ szegényebb országainak felzárkózása. Azaz, lassabban haladnak a jólét felé, mint ahogy a gazdagok gazdagodnak. Pedig, a 90-es évek közepétől húsz éven át éppenséggel visszaszorulóban volt a szegénység és javultak a mutatók. A folyamat azonban körülbelül tíz éve elakadt – írja az Economist magazin.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×