eur:
394.52
usd:
354.94
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Világsztárok, egy furcsa szexuális kaland és a nácik

A fiatalkorúak szexuális élete és a náci Németország története egyaránt érdekes téma a mozilátogatók számára. Épp ezért sokan várják már Bernhard Schlink regénye, a Reader című írás filmváltozatát. A film körül egyre nagyobb a hírverés.

A Nicole Kidman és Ralph Fiennes nevével fémjelzett alkotás már csak a főszereplők miatt is nagy siker lehet. A két sztár utoljára Az órák című filmben játszott együtt, amelyért mindkét színészt Oscar-díjra jelölték. Nicole Kidman meg is kapta a legjobb színésznőnek járó elismerést a neves író, Virginia Woolf életében megszemélyesítéséért.
A Reader című alkotást ugyan még nem kezdték el forgatni, az alkotók célja azonban világos: olyan filmet akarnak készíteni, amely elnyeri az Oscar-díjat.

A forgatást várhatóan a jövő hónapban kezdik meg Berlinben és környékén. A történet egy 15 éves fiúról szól, aki szerelmi kapcsolatba kerül egy nála több, mint kétszer olyan idős nővel, akinek a múltját titok fedi.

Az asszony egyik nap eltűnik, a fiú legközelebb csak évekkel később hall róla, amikor megtudja: a nőt náci múltja miatt bíróság elé állították.

Bernhard Schlink regénye tíz éve jelent meg. A történet filmváltozata most Stephen Daldry rendezésében készül el, az alkotó a Billy Elliot című alkotásával vonult be a filmtörténelemben.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×