eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Az Anyám orra lett a legjobb

A budapesti Pintér Béla és Társulata Anyám orra című darabja lett a VI. Pécsi Országos Színházi Találkozó legjobb előadása.

A díjátadón a legjobb női főszereplő elismerést Györgyi Anna, a budapesti Új Színház Line Knutzon: Közeleg az idő című darabban nyújtott alakításáért kapta, míg a legjobb férfi főszereplő Bogdán Zsolt lett, aki a Kolozsvári Állami Magyar Színház Büchner: Woyzeck című produkciójában szerepelt.

A kaposvári Csiky Gergely Színház Michael Frayn: Veszett fejsze című előadásáért Mohácsi János kapta a legjobb rendezőnek járó díjat.

A magyar színházi világ legnagyobb rendezvényének tartott Pécsi Országos Színházi Találkozó idei rendezvényein mintegy negyvenezer ember vett részt.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×