eur:
395.86
usd:
367.17
bux:
73958.78
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

A régi Metróba költözik a Ruttkai Éva Színház

A volt Metró mozi helyére költözik a budapesti Ruttkai Éva Színház. A teátrum 10 éves bérleti szerződést kötött a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Rt.-vel a volt MÁV-épület használatáért.

A remek helyszínen - némi felújítás után - kitűnő adottságú színházat lehet majd működtetni. A nyitható tetejű egykori moziban lehetőség lesz majd arra, hogy nagyszabású befogadó színházi produkciók is megvalósuljanak.

Nagy Miklós színész-igazgatónak, a színház alapítójának és művészeti vezetőjének néhány héttel ezelőtti hirtelen és tragikus halála miatt most új művészeti szemléletformálóval tárgyal a vezetés - mondta a tulajdonos.

Szalai Zsolt közölte, hogy a "szakmában elismert színházi szakember" személyének kilétét csak március elején hozzák nyilvánosságra, mint ahogy akkor tárják az érdeklődők elé a részletes műsortervet is.

Arra kérdésre, hogy mennyi pénzből és miképp tudták megkötni a 10 éves bérleti szerződést, a tulajdonos - üzleti titokra hivatkozva - nem válaszolt.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: nem akarok erről többet mondani, mert jogi következménye is lehet…

Az úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint két gigász csatáját hozta a 200 méteres pillangóúszás döntője, ami után biztosan nem örült Milák Kristóf. Az InfoRádióban azt is mondta, bosszantó, hogy Németh Nándor mindössze egy századdal maradt le a dobogóról 100 gyorson, miközben a lassú medencében a kínai Pan Csan-le meglepetésre világcsúcsot úszott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 31. 15:14
×
×
×
×