eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. augusztus 31. szombat Bella, Erika
A Wells Fargo bank branch in New York, US, on Tuesday, July 2, 2024. Wells Fargo & Co. is scheduled to release earnings figures on July 12. Photographer: Jeenah Moon/Bloomberg via Getty Images
Nyitókép: Jeenah Moon/Bloomberg via Getty Images

Napokig nem tűnt fel senkinek, hogy meghalt egy nő a bankfiókban

A nő halálának oka egyelőre nem tisztázott, a nyomozás folyamatban van.

A Wells Fargo amerikai bank egyik alkalmazottját négy nappal azután találták meg, hogy meghalt az irodájában – idézi a Telex a USA Today hírét. A 60 éves Denise Prudhomme utoljára augusztus 16-án, helyi idő szerint reggel 7-kor jelent meg az arizonai Tempe-ben található bankfiókban. Augusztus 20-án találtak rá a holttestére a harmadik emeleten lévő íróasztalánál, a biztonságiak ekkor értesítették a rendőrséget.

Prudhomme halálának oka egyelőre nem tisztázott. A rendőrség az első vizsgálatok alapján nem találta nyomát idegenkezűségnek, de a nyomozás még folyamatban van. Ahhoz, hogy további részleteket kiderítsenek, kihallgatják az iroda alkalmazottjait. A KPNX nevű helyi tévécsatorna névtelen forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a dolgozók émelyítő bűzre lettek figyelmesek, de azt hitték, a vízvezetékkel van gond.

Egy másik alkalmazott nem értette, hogy a Wells Fargo miért nem tájékoztatta a dolgozókat a nő haláláról. A KPNX szerint fokozott biztonsági intézkedéseket vezettek be az irodában, de a legtöbben otthonról dolgoznak.

A Wells Fargo az USA Todaynek azt mondta, hogy a dolgozók értesítése előtt szólni akartak a halott családjának. A vállalat nyilatkozatában azt írta, hogy a nő az iroda egyik kevésbé látogatott részében dolgozott, és nagyon elszomorította őket Prudhomme halála.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×