eur:
393.91
usd:
354.42
bux:
73288.31
2024. augusztus 23. péntek Bence
A Poh Teck Tung Alapítvány felvételén mentőalakulatok dolgoznak a helyszínen, miután lezuhant egy turistákat szállító kisrepülőgép Thaiföld keleti részén, Csacsongszau tartományban 2024. augusztus 23-án. Sajtóhírek szerint az utasok között négy thaiföldi és öt kínai volt, köztük két gyermek, egy 12 és egy 13 éves, egyikük sem élte túl a balesetet.
Nyitókép: Partja Csurarat

Lezuhant egy kisrepülőgép, borzalmas fotók érkeztek a helyszínről

Lezuhant egy turistákat szállító kisrepülőgép Thaiföld keleti részén csütörtökön - közölt Csacsongszau tartomány kormányzója. Hozzátette: keresik a légi jármű 9 utasát a tartomány dzsungelében, de valószínűsítik, hogy az összes utas meghalt a balesetben.

A turbólégcsavaros repülőgépet - amely a fővárosból, Bangkokból indult - a kambodzsai határ közelében fekvő Tratba térségében érte a baleset.

Sonlaté Jangtrong kormányzó újságíróknak úgy fogalmazott: "a baleset délután 3 óra 10 perc körül történt. Próbáljuk megtalálni az eltűnt embereket, de úgy gondoljuk, hogy mindannyian meghaltak."

A helyi média szerint

az utasok között négy thaiföldi és öt kínai volt, köztük két gyermek, egy 12 és egy 13 éves.

Több mint 300 katonát és önkéntest vetettek be az eltűntek keresésére, a hatóságok pedig vizsgálatot indítottak a baleset okainak felderítésére.

A repülőgép egyes részeit megtalálták, de a heves esőzés hátráltatja a keresést.

Csacsongszau, 2024. augusztus 23.
Turistákat szállító kisrepülőgép roncsa Thaiföld keleti részén, Csacsongszau tartományban 2024. augusztus 23-án. Sajtóhírek szerint az utasok között négy thaiföldi és öt kínai volt, köztük két gyermek, egy 12 és egy 13 éves, egyikük sem élte túl a balesetet.
MTI/AP/Szurat Szappakun
Csacsongszau, 2024. augusztus 23. Turistákat szállító kisrepülőgép roncsa Thaiföld keleti részén, Csacsongszau tartományban 2024. augusztus 23-án. Sajtóhírek szerint az utasok között négy thaiföldi és öt kínai volt, köztük két gyermek, egy 12 és egy 13 éves, egyikük sem élte túl a balesetet. MTI/AP/Szurat Szappakun

"Nem áll szándékunkban megállni, amíg meg nem találjuk az eltűnt személyeket, még akkor sem, ha egyes területeket víz lepi" - tette hozzá a kormányzó.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.23. péntek, 18:00
Polyánszky Zoltán
a Magyar Sakkszövetség elnöke
Békemisszióra indul a világ legnépesebb országának vezetője, nagy kérdés, hogy mire mehet ezzel

Békemisszióra indul a világ legnépesebb országának vezetője, nagy kérdés, hogy mire mehet ezzel

Narendra Modi indiai miniszterelnök számos kritikát kapott korábban amiatt, hogy ellátogatott Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz. A világ legnépesebb országának kormányfője éppen akkor volt Moszkvában, amikor az oroszok egy gyermekkórházra mértek csapást az ukrán fővárosban, Modi mégsem kritizálta az eseményeket. Alig néhány héttel ezt követően a politikus kiköszörülheti a csorbát, hamarosan Kijevben rázhat kezet az ukrán elnökkel. A nagy kérdés, hogy ezzel mi pontosan a célja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×