eur:
392.35
usd:
352.67
bux:
73214.46
2024. augusztus 21. szerda Hajna, Sámuel
A 2020. május 12-én kiadott képen a Ryanair ír diszkont légitársaság repülőgépei állnak az angliai Stanstead repülőtéren 2019. augusztus 22-én. Sajtójelentések szerint a Ryanair ezen a napon bejelentette, hogy járatai 40 százalékát újraindítja júliustól. A koronavírus-járvány miatt kötelezővé teszik a védőmaszk viselését, valamint az utasoknak több adatot kell szolgáltatniuk a tartózkodási helyükre vonatkozólag.
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Több mint egy teljes napot késett a Rynair egyik Budapestre tartó járata

Vasárnap este helyett csak kedd hajnalban értek haza az utazók.

28 órát vártak egy Budapestre tartó Ryanair-gép utasai Milánóban - írja az rtl.hu.

Egyikük azt mesélte az RTL Híradónak, hogy érdemi tájékoztatást nem kaptak, csak egy négyeurós utalványt, amit nem lehetett beváltani sehol. A Fővárosi Kormányhivatal közleménye szerint az elmúlt időszakban 15 esetben indítottak fogyasztóvédelmi eljárást járatkésések miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
A világ legnagyobb napelemparkját építi fel Ausztrália, elképesztő számokról van szó

A világ legnagyobb napelemparkját építi fel Ausztrália, elképesztő számokról van szó

A világ legnagyobb kiterjedésű, 12 ezer hektáros, napelemparkját építi meg Ausztrália az ország északi részén, amely 3 millió ausztrál háztartást lát majd el árammal, és bőven jut majd exportra is, amely miatt két másik ország hozzájárulására is szükség lesz - jelentette be szerdán az ausztrál környezetvédelmi miniszter. A naperőművek előretöréséről és a zöld áram felhasználásának tapasztalatairól is szó lesz a Portfolio október 10-i Energy Investment Forum konferenciáján, amelyről további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×