eur:
393.79
usd:
355.37
bux:
0
2024. augusztus 20. kedd István
A Ryanair diszkont légitársaság repülőgépei sorakoznak a brüsszeli Charleroi nemzetközi repülőtéren 2023. január 7-én, a Ryanair belga légiutas-kísérőinek sztrájkja idején. A 48-órás sztrájk miatt 152 járatot töröltek.
Nyitókép: MTI/EPA/Julien Warnand

Balhé volt egy Ryanair-gépen - videó

Rá is akart gyújtani az ittas utas.

Verekedés tört ki a Ryanair légitársaság Londonból Tenerife szigetére tartó járatán. Az eset még júliusban történt, de a brit Sun bulvárlap vasárnap osztott meg egy videót a dulakodásról - vette észre a 24.hu. A képsorokat az egyik utas készítette, és az látszik rajta, hogy valaki arcon üti az egyik légiutas-kísérőt. Ezután többen is próbálnak segíteni, és ártalmatlanítják a dühöngő utast.

A közösségi médiában a járat egyik utasa azt írta, a verekedő férfi részegen cigarettára akart gyújtani, de a személyzet higgadtan kezelte a helyzetet.

Viszont a konfliktus miatt meg kellett szakítani az utat, és Santiago de Compostelában leszállították a verekedő utast, akit a spanyol rendőrség gondjaira bíztak, és kitiltotta a Ryanair járatairól.

Címlapról ajánljuk

kutatás
A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon

A magas társadalmi státusz és a jó anyagi helyzet kevésbé fontos szempont a magyar embereknek a párkeresésnél, a többség inkább a figyelmességet, az érzelmi intelligenciát és a hűséget részesíti előnyben – mondta az InfoRádióban Bojár Ábel, az Opinio Institute kutatási igazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×