eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária
Nyitókép: Pixabay

Óriási szerencséje volt a tengerben sodródó kínai nőnek

Másfél napig hánykolódott, mire megtalálták.

80 kilométerre a japán partoktól találtak meg egy 21 éves kínai nőt, akit 36 órával korábban ragadott magával a tenger, írja a 24.hu a Guardian cikkére hivatkozva.

A nő helyi idő szerint hétfőn 19 óra 30 perc körül ment a vízbe egy barátnőjével, aki nagyjából fél órával később jelezte az eltűnését. Úszógumival ment a tengerbe, de elsodorta őt a víz, és már nem tudott kijutni a partra.

Szerdán reggel 7 óra 48 perckor került elő, amikor egy teherszállító hajóról megpillantották őt a vízen lebegve a Boso-félsziget déli partjainál.

Egy közelben tartózkodó kisebb tankerhajó legénységét értesítették az esetről, ők emelték ki a vízből.

Az eltűnés és a megtalálás helyszíne között 80 kilométer van légvonalban, de feltehetően ennél is nagyobb utat tett meg tehetetlenül. A nőt kórházba vitték, de nem kellett bent tartani, mert magánál volt, kiszáradása pedig nem veszélyeztette az életét.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×