eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
2015. február 17-én New Yorkban készített kép Matthew Perry kanadai-amerikai színészről. Perry az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése szerint az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá 2023. október 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Brian Ach

Újabb titokzatos részletek Matthew Perry halála ügyében

A rendőrség szerint több személy is megvádolható a néhai színész halálával kapcsolatban.

Egy bennfentes rendőrségi forrás a People magazinnak elmondta, hogy a szövetségi nyomozás hamarosan lezárul, és döntés születik arról, hogy vádat emelnek-e – írja a hirado.hu.

A Los Angeles-i rendőrség vizsgálatot indított a Jóbarátok tavaly októberben elhunyt sztárja, Matthew Perry halála ügyében. A nyomozás azt igyekezett feltárni, hogy a színész hogyan jutott a szervezetében talált altatószerhez, a ketaminhoz.

Perryre 2023. október 28-án találtak rá Los Angeles-i otthonának medencéjében élettelenül, és a helyszínen halottnak nyilvánították. A megyei orvosszakértői hivatal decemberben közölte, hogy a vérmintájában magas ketaminszintet találtak.

Raffi Djabourian vezető helyettes orvos szakértő hozzátette, hogy a halálához hozzájárult még a koszorúér-betegség és az opioidhasználati zavar kezelésére használt buprenorfin hatása is. Perry halála idején orvosilag felügyelt ketaminkezelésben részesült depresszió és szorongás miatt, de az utolsó felírt ketaminkezelés másfél héttel a halála előtt volt.

Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×