eur:
395.12
usd:
369
bux:
72094.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Több robbanás történt és tűz ütött ki egy mélygarázsban az észak-svájci Nussbaumenben. Forrás: X / tvsvizzera.it
Nyitókép: Forrás: X / tvsvizzera.it

Robbanássorozat történt egy mélygarázsban, halottak – videó

Két ember meghalt csütörtök este, tizenegy másik pedig könnyebben megsérült, mert több robbanás történt és tűz ütött ki egy mélygarázsban a Zürichtől mintegy 25 kilométerre északnyugatra fekvő kisvárosban, Nussbaumenben.

Daniel Wächter, Aargau kanton rendőrségi szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy tűzijátékok robbantak fel a mélygarázsban, amit gyanújuk szerint ezek egyik akkumulátora idézhetett elő.

Az anyagi kár jelentős, mert a tűz a mélygarázs fölé épített torony egyik emeletére is átterjedt. A mentőszolgálatok mintegy száz embert menekítettek ki a helyszínről.

Nussbaumen, 2024. június 14.
Tűzoltók dolgoznak egy mélygarázsnál, amelyben több robbanás történt és tűz ütött ki az észak-svájci Nussbaumen kisvárosban 2024. június 13-án este. A tűz a mélygarázs fölé épített torony egyik emeletére is átterjedt. Mintegy száz embert menekítettek ki a helyszínről. Két ember meghalt, tizenegyen megsérültek.
MTI/EPA/Keystone/Michael Buholzer
Nussbaumen, 2024. június 14. Tűzoltók dolgoznak egy mélygarázsnál, amelyben több robbanás történt és tűz ütött ki az észak-svájci Nussbaumen kisvárosban 2024. június 13-án este. A tűz a mélygarázs fölé épített torony egyik emeletére is átterjedt. Mintegy száz embert menekítettek ki a helyszínről. Két ember meghalt, tizenegyen megsérültek. MTI/EPA/Keystone/Michael Buholzer
Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×