eur:
394.68
usd:
365.25
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Wagner csoport. Forrás:Twitter/Spriter
Nyitókép: Forrás:Twitter/Spriter

Bandaháború Cseljabinszkban, visszatértek a Wagner-zsoldosok -videó

A városban uralkodó bűnbanda szabályos háborúba keveredett az egykori Wagner csoport zsoldosaival.

Az Ural hegység déli részén fekvő várost uraló bűnbanda tagjai komoly összetűzésbe keveredtek az egykori Wagner csoport Cseljabinszkba visszatért tagjaival, a harcedzett zsoldosok azonban gyorsan felülkerekedtek, és megleckéztették a nehézfiúkat. A verekedésről az egyik közelben lakó készített titokban videofelvételt.

A tettlegességig fajult oktatás azonban váratlan fordulatot vett, amikor a bűnözök erősítést kaptak. Autóval érkező társaik nem sokat teketóriáztak, és rálőttek a zsoldosokra, akik kénytelenek voltak menekülőre fogni a dolgot.

A lövöldözésbe torkollt tömegverekedéssel azonban nem oldódott meg a wagneresek és a bűnözők közti viszály. Hírek szerint a zsoldosok korábbi társaikat hívták segítségül, és azt tervezik, hogy végleg leszámolnak a Cseljabinszkban uralkodó bandával.

Ezen a képen az egyik zsoldos mutatja sérüléseit. Valószínűleg gumilövedékes fegyverrel találhatták el.

Gumilövedékkel meglőtt egykori Wagner zsoldos a cseljabinszki összecsapások után. Forrás: X / Igor Sushko
Gumilövedékkel meglőtt egykori Wagner-zsoldos a cseljabinszki összecsapások után. Forrás: X / Igor Sushko

Kérdés, hogy a helyi rendőrség, illetve a belső karhatalmi feladatokat ellátó Roszgvargyija mikor lép fel a súlyos következményekkel fenyegető bandaháború megfékezése érdekében.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

Pozitív hangulatban telik a kereskedés az európai tőzsdéken, ezzel a régió piacai javítani tudnak a tegnapi eséshez képest. Ehhez képest az USA-ban sokkal visszafogottabb mozgásokat látunk annak ellenére, hogy a friss adatok a munkaerőpiac lassulását mutatták, ami jó hír lehet a Fed kamatvágása szempontjából. Nagyobb mozgásokra azonban nem kell ma számítani az USA-ban, hiszen a Függetlenség Napja miatt már ma is korábban zár a tőzsde, holnap pedig nem lesz kereskedés, tehát várhatóan kisebb volumenekre lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×