eur:
393.17
usd:
352.2
bux:
73119.59
2024. szeptember 21. szombat Máté, Mirella
Calgary, Alberta. Canada Dec 5 2019: Person holds an Apple TV remote using the new Disney+ app on a Vizio TV. Disney+ video streaming service will exclusively show Star Wars: Jedi Template Challenge.
Nyitókép: Marvin Samuel Tolentino Pineda

Újabb streamingszolgáltató keményít be

A szolgáltató részvényeinek árfolyama az év elején több mint 8 százalékot zuhant.

A Disney követi a Netflix példáját, és bejelentette, hogy szigorítani fogja a jelszómegosztás lehetőségeit streamingszolgáltatásukban. Céljuk, hogy növeljék a platform nyereségességét és az előfizetők számát azzal, hogy megakadályozzák az egy felhasználói fiók több háztartásban történő használatát - írja a 444.hu a BBC cikkére hivatkozva.

Mindezt azelőtt jelentették be, hogy több, korábban sikeres film folytatásának bemutatójával készülnek: új résszel jön a Vaiana, az Agymanók, a Majmok bolygója és a Deadpool is.

A Disney+ világszerte több mint 6 millió új előfizetőt szerzett január és március között, jelenleg több mint 117 millió előfizetőjük van. Részvényeik árfolyama viszont még így is több mint 8 százalékot zuhant.

A jelszómegosztós szigorítást néhány országban már nyáron elkezdik, szeptembertől már sehol a világon nem lehet kijátszani a rendszert.

Címlapról ajánljuk

Gigantikus buzgár Békásmegyeren - figyelmeztet az FCSM

Nem szabad elvinni a homokzsákokat az ideiglenes gátakról, még akkor sem, ha már elvonult az ár - figyelmeztet a Fővárosi Csatornázási Művek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.23. hétfő, 18:00
Hankó Balázs
kultúráért és innovációért felelős miniszter
Lefordultak az európai tőzsdék, a magyar piac erős volt pénteken

Lefordultak az európai tőzsdék, a magyar piac erős volt pénteken

Csütörtökön még nagyot emelkedtek az európai részvénypiacok, történelmi csúcsra emelkedett a német tőzsde, pénteken viszont lefordulás jött, főként az autóipari részvények árfolyama esett nagyot, miután profitfigyelmeztetést adott ki a Mercedes-Benz. Az európai hangulatromlást az amerikai tőzsdék is lekövették, mérsékelt eséssel indult a pénteki kereskedés, nap végére azonban a csütörtöki záróérték közelébe értek a vezető amerikai részvényindexek..

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×