eur:
394.38
usd:
367.7
bux:
72081.81
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Calgary, Alberta. Canada Dec 5 2019: Person holds an Apple TV remote using the new Disney+ app on a Vizio TV. Disney+ video streaming service will exclusively show Star Wars: Jedi Template Challenge.
Nyitókép: Marvin Samuel Tolentino Pineda

Újabb streamingszolgáltató keményít be

A szolgáltató részvényeinek árfolyama az év elején több mint 8 százalékot zuhant.

A Disney követi a Netflix példáját, és bejelentette, hogy szigorítani fogja a jelszómegosztás lehetőségeit streamingszolgáltatásukban. Céljuk, hogy növeljék a platform nyereségességét és az előfizetők számát azzal, hogy megakadályozzák az egy felhasználói fiók több háztartásban történő használatát - írja a 444.hu a BBC cikkére hivatkozva.

Mindezt azelőtt jelentették be, hogy több, korábban sikeres film folytatásának bemutatójával készülnek: új résszel jön a Vaiana, az Agymanók, a Majmok bolygója és a Deadpool is.

A Disney+ világszerte több mint 6 millió új előfizetőt szerzett január és március között, jelenleg több mint 117 millió előfizetőjük van. Részvényeik árfolyama viszont még így is több mint 8 százalékot zuhant.

A jelszómegosztós szigorítást néhány országban már nyáron elkezdik, szeptembertől már sehol a világon nem lehet kijátszani a rendszert.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×