eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lőfegyver.
Nyitókép: Steve Prezant / Getty Images

Másfél év börtönre ítélték a Rust című film fegyverekért felelős kelléktárosát

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt másfél év börtönre ítélték hétfőn a Rust című western fegyverekért felelős kelléktárosát.

Az Alec Baldwin főszereplésével készült film forgatásán Hannah Gutierrez-Reed felelt a fegyverek biztonságos kezeléséért és ő töltötte meg a azt a fegyvert, amely a színész kezében elsült 2021 októberében egy próba során, halálosan megsebesítve az operatőr Halyna Hutchinst, valamint megsebesítve a rendezőt, Joel Souzát.

Az illetékes bíróság az ügyben a kiszabható maximális büntetési tételt állapította meg az ügyészség indítványára, míg a védelem felfüggesztett börtönt próbált elérni.

Baldwin ellen, akit szintén gondatlan emberöléssel vádolnak, júliusban fogják tartani a pert.

A 66 éves hollywoodi sztár és a 27 éves Gutierrez-Reed is tagadta bűnösségét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×