eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Babakocsit toló anyát megölő bűnözőt keres a rendőrség

Az angol hatóság nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőt, a helyiek viszont sokkal nagyobb rendőri jelenlétet várnának el a sokkoló bűneset után.

A rendőrség hajtóvadászatot indított, miután megkéseltek egy babakocsit toló anyát Bradfordban, aki a kórházban belehalt a sérüléseibe - írja a BBC híradása nyomán a Telex.

Szombat délután történt a támadás Bradford város Westgate városrészében. A hatóságok egy 25 éves férfit keresnek. A 27 éves anyát több szúrt sebbel szállították kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

A West Yorkshire-i rendőrség megerősítette, hogy a nő gyereke nem sérült meg a támadásban. A rendőrség szerint a férfi ismerte az áldozatot, de többet nem árultak el kettejük kapcsolatáról.

A helyszínen ugyan találtak egy kést, de az nem tisztázott, hogy a gyanúsított továbbra is felfegyverzett-e.

A feltételezett elkövetőről felvételt készített egy biztonsági kamera, ez alapján adta ki a rendőrség a körözést.

Az eset komoly aggodalmat váltott ki a helyi közösségben a vezető nyomozó szerint, az emberek nagyobb rendőri jelenlétre számítanak.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×