eur:
395.06
usd:
367.86
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
The photo was taken from left side of window of commercial airplane, Fukuoka International Airport (FUK) to Tokyo Haneda International Airport (HND) in the daytime.
Nyitókép: Taro Hama @ e-kamakura/Getty Images

Megint kényszerleszállást kellett végrehajtania egy Boeing utasszállítónak - videó

Ezúttal az egyik kerék hidraulikájának folyadéka szivárgott a gépből a levegőben.

Újabb problémák merültek fel a Boeing repülőivel: március 11-én egy Sydney-ből San Franciscóba indult Boeing 777-esből kezdett szivárogni folyadék az egyik kerék hidraulikus rendszeréből, röviddel a felszállás után - írta a Mail Online. A gép rövid repülés után - miközben némi üzemanyagot eresztett ki a szárnyban lévő tárolókból, ami megszokott eljárás ilyen esetekben landolás előtt - simán leszállt az ausztrál nagyváros repülőterén.

Nemrég pedig a United Airlines egyik Boeing 777-es repülőgépének kapitánya jelezte, hogy lehetséges műszaki hiba miatt kényszerleszállást hajt végre Los Angelesben, írta a Reuters. A hiba mibenlétét nem részletezték, csak hogy a texasi Dallasból indult, 23 éves Boeing 777-es útja ettől eltekintve zavartalan volt, ahogy a leszállás is problémamentesen lezajlott és a gép simán elgurult a számára kijelölt utashídhoz.

A Boeing-gépek hibái szinte napi szintű szereplői a híreknek azóta, hogy egy lehetséges vészkijáratként beépített elem januárban kiszakadt egy új Boeing 737 Max gép oldalából (és egy családi ház kertjében találtak rá).

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×