eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Samsung

Nagy dobásra készül a Samsung

Az árát még nem közölték.

Jó egy évtizeden keresztül a telefonok szimbolikus beépített háttértára miatt szinte minden mobilozó memóriakártya vásárlására szorult, de mára javarészt csak a fotózással és videózással foglalkozók vesznek efféle kiegészítőket. Nekik viszont továbbra is óriási szükségük van rájuk, így örvendetes, hogy az elmúlt időszakban végre megjelentek az 1 TB kapacitású modellek a piacon − írja az Origo.

Magyarországon jelen pillanatban csak a Sandisk termékei kaphatóak, azonban a Mobile World Congress-en végre a Samsung is bejelentette az első modelljeit. Állítása szerint EVO Plus és PRO Plus modellek a legújabb generációs V-NAND chipjeit használják, akár 8K felbontású videózáshoz is elég magas a szekvenciális sebességük, az A2-minősítés alapján pedig a véletlenszerű írási és olvasási munkák során is helytállnak. További előnyeik, hogy bírják az extrém hőmérsékleti körülményeket, így nem a kártyákon múlik majd, ha nem sikerül rendkívüli hidegben vagy perzselő forróságban videózni az akciókamerával.

Árakkal egyelőre nem szolgált a Samsung, az 1 TB kapacitású microSDXC memóriakártyái várhatóan a harmadik negyedév során jelennek majd meg a kiskereskedelemben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×